husgrunder Frillesås

Här får du i Frillesås rätt hjälp med husgrunder. F. Jonsson Spår och Entreprenad AB har mångårig erfarenhet inom linjebyggnad och el- och telelinjer. Det innefattar både stolpjobb och schakter med el-, tele- och fiberkablar samt skarva telekablar, klättra i stolpar och bygga fiberlinjer med mera.

husgrunder Frillesås

husgrunder Frillesås

Kvalitet och hållbarhet i varje projekt.

Grundaren av företaget har gjort det mesta inom branschen. Allt från att klättra i stolpar till att planera och vara delaktig i större byggprojekt och husgrunder med mera. Detta är vår styrka, mångsidighet och kompetens. En kombination som gör oss till ett företag som ständigt växer. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Frillesås.

Gör som över 100 nöjda kunder, låt oss hjälpa dina behov med utförlighet och kvalitet! 

Nöjda kunder

Års erfarenhet

Om oss

Mångsidiga och kunniga, en kombination som gör att vi ständigt växer.

På F. Jonsson Spår och Entreprenad AB värdesätter vi kvalitet och hållbarhet i allt vi gör. Vi är ett företag med bred kompetens inom både linjebyggnad och markarbeten som är aktiva i Frillesås med omnejd. Med erfarenhet och kunskap strävar vi efter att alltid leverera bästa möjliga resultat. Vår personal är skicklig och dedikerad, vilket säkerställer att vi alltid uppfyller våra kunders förväntningar.

F. Jonsson Spår och Entreprenad AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Våra tjänster

Dränering

Dränering är viktigt för att förhindra fuktskador och mögel i byggnader. Vi utför professionell dränering som skyddar ditt hus mot vatteninträngning och bevarar byggnadens skick. Vi använder oss av de senaste metoderna och materialen för att säkerställa långvarig hållbarhet och effektivitet i vårt arbete.

Husgrunder

En stabil husgrund är avgörande för ett hållbart och säkert bygge. Vi erbjuder tjänster inom husgrundsarbete, inklusive grundläggning och förberedelse av marken. Vår erfarenhet inom området garanterar att husgrunden är välbyggd och anpassad efter de specifika förhållandena på platsen.

Enskilt avlopp

Vi installerar och underhåller enskilda avloppssystem för hushåll och företag. Våra lösningar är anpassade efter dina behov och följer gällande miljökrav och föreskrifter. Vi erbjuder en helhetslösning från projektering till färdig installation och skötsel.

Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten, från schaktning och planering till grusning och dränering. Med vår mångåriga erfarenhet och moderna utrustning kan vi ta oss an både små och stora markprojekt med högsta kvalitet och noggrannhet.

Bygga Pool

Att bygga en pool kräver noggrann planering och professionellt utförande. Vi hjälper dig med hela processen, från markarbete och schaktning till färdig poolinstallation. Med vår expertis kan du vara säker på att din pool blir en investering som håller länge.

Trädgårdsanläggning

Vi hjälper dig att skapa en vacker och funktionell trädgård. Våra tjänster inom trädgårdsanläggning inkluderar allt från markplanering och växtval till stenläggning och bevattningssystem. Vi anpassar trädgården efter dina önskemål och behov, för att skapa en harmonisk utemiljö.

husgrunder Frillesås

Om ni anlitar oss på F. Jonsson Spår och Entreprenad AB kan ni känna er trygga med att arbetet blir väl utfört

R

Vi förstår hela processen med att bygga och vårda järnväg.

R

Det gäller allt från de geologiska förhållandena vid rälsbyte och läggning av slipers

R

Till allt som rör el- och teleteknik kopplat till järnvägen.

Frågor och svar

Få svaren på de vanligaste frågorna som förekommer hos våra kunder.

Vi har samlat de vanligaste frågorna inom vår bransch för att göra det enkelt för dig att hitta svar. Om du inte hittar svaret på just din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med all information du behöver!

Behöver jag bygglov för markarbeten på min tomt?

Bygglov krävs i vissa fall, till exempel för större markarbeten eller om du planerar att bygga nära en gräns. Vi kan hjälpa dig att avgöra om bygglov behövs och guida dig genom ansökningsprocessen.

Hur underhåller jag bäst min dränering efter installationen?

Regelbunden inspektion och rengöring av dräneringssystemet är viktigt. Håll dräneringsbrunnar fria från smuts och löv. Vi erbjuder även underhållstjänster för att säkerställa att ditt dräneringssystem fungerar optimalt.

Kan ni arbeta under vintermånaderna?

Ja, vi kan utföra många av våra tjänster även under vintermånaderna. Vissa arbeten, som dränering och markarbeten, kan dock påverkas av väderförhållanden. Vi planerar arbetet utifrån rådande förhållanden för att säkerställa bästa resultat.

Hur lång tid tar det att få en offert från er?

Vi strävar efter att ge en så fort som möjligt efter att vi fått all nödvändig information om ditt projekt. Vi gör alltid en grundlig bedömning för att ge dig en så exakt offert som möjligt.

Kontakta oss

F. Jonsson Spår och Entreprenad AB

0708787294

RYDETVÄGEN 84, 439 35 Onsala